download, do ÂściÂągnięcia, pdf, ebook, pobieranie

[ Pobierz całość w formacie PDF ]
ISBN: 9788377581148
 
ISBN: 9788377581148
 
Ta wyjątkowa, fascynująca książka jest uzupełnieniem popularnej serii
programów kulinarnych emitowanych przez telewizję BBC. Została
napisana przez dwóch dobrych przyjaciół podczas ich niezwykłej podróży
do ojczyzny i wykracza poza utarte schematy, obrazuje sposób
postrzegania przez obu autorów Włoch, zarówno w przeszłości, jak i
obecnie.Zawiera zestaw klasycznych włoskich dań, produktów, a także
innych elementów, które odzwierciedlają zmiany w stylu i charakterze
włoskiej kuchni i wpływ, jaki współcześnie mają na nią kuchnie innych
rejonów świata.Pozwala odnaleźć kulinarne dziedzictwo Włoch, dawne
tradycje i współczesne zwyczaje oraz odkrywa duszę włoskiej
kuchni.Opowieści zabarwione poczuciem humoru autorów, ich życiową
mądrością, ciekawością świata i wspólną pasją tworzenia dobrego i
prostego jedzenia.Ponad 100 przepisów pozwalających odkryć prawdziwe
włoskie potrawy, charakterystyczne dla cucina povera.
Niniejsza publikacja zawiera jedynie fragment
Pełną wersję znajdziesz
ISBN: 9788377581148
[ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • kskarol.keep.pl